1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2013 21:57

Μεγαλώνει το γήπεδο του Φοίνικα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αυξημένη κατά μερικές δεκάδες θέσεις θα είναι σε λίγο καιρό η χωρητικότητα της Β' αίθουσας του «Δ. Βικέλας» όπου αγωνίζεται ο Φοίνικας.

Η απομάκρυνση του μικρού δωματίου (φωτό) όπου στεγαζόταν μέχρι πέρυσι το κυλικείο του γηπέδου (μεταφέρθηκε στην είσοδο) επιτρέπει την επέκταση της κάτω κερκίδας και την αύξηση της χωρητικότητάς της.

Την μεταφορά του κυλικείου και την επέκταση της κερκίδας είχαν ζητήσει από τον περασμένο Μάιο οι διοικούντες του «πειρατικού», στο πλαίσιο των εργασιών που απαιτούνταν για την βελτίωση της λειτουργικότητας του γυμναστηρίου. Το αίτημα αυτό είχε ικανοποιηθεί κατά το ήμισυ, με το κυλικείο να βρίσκεται πλέον αμέσως μετά την είσοδο.

Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΟΠΑΣ Γιάννης Κεράνης, πριν από μερικές ημέρες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έδωσε την έγκρισή της για το γκρέμισμα του παλιού κυλικείου, κάτι που τελικά έγινε όπως θα παρατήρησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πλέον, απομένει η σχετική έγκριση για την κατασκευή της κερκίδας, κάτι που αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα.

Πηγή: peiratiko.net
Διαβάστηκε 783 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ