1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2013 21:41

Λάππας: «Κανείς δεν θα μας χαριστεί»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα απέναντι στην Κηφισιά  έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως και οι παίκτες του Φοίνικα, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Λάππας στο foinikasclub.gr: 

 «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα για να έχουμε καλή ψυχολογία στη συνέχεια. Το αυριανό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι, όπως και κανένα του φετινού πρωταθλήματος το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με πολλά αμφίρροπα παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο αρχηγός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Η Κηφισιά είναι μία εξαιρετική ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται από τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Ολυμπιακού για το Λιγκ Καπ. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά τις επίσημες υποχρεώσεις μας με το Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο πρωτάθλημα. Τίποτα και κανένας όμως δεν θα μας χαριστεί, πρέπει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο αύριο και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Διαβάστηκε 696 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ