1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
29-09-2013 10:28

Βόγκελ: «Υπέροχο νησί, υπέροχοι άνθρωποι» (βίντεο)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ένας παλιός μας γνώριμος από την περσινή του θητεία στον Παναθηναϊκό, ο Νίκολας Βόγκελ, παίκτης της TVBuhl πια, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, για την εμπειρία του στην Ελλάδα, εκθειάζοντας τόσο τους «πράσινους», τόσο και την παρουσία της ομάδας του  στη Σύρο.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκολας Βόγκελ στοInsidesports.gr και στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Αυτό ήταν το δεύτερο ματς για εμάς εδώ στη Σύρο, δυστυχώς δεν είχα έρθει εδώ πέρυσι με τον Παναθηναϊκό, διότι ήρθα στην ομάδα αργότερα στη σεζόν και είχαμε ήδη παίξει με τον Φοίνικα στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι ένα πανέμορφο νησί με καταπληκτικούς ανθρώπους και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ έστω ένα χρόνο αργότερα.

Ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε 5 σετ σε δύο αγώνες  στη σειρά, ακόμα δουλεύουμε ως ομάδα, είμαστε νωρίς ακόμα για την έναρξη της σεζόν, δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Χθες (σσ με την Γκάμπροβο) κάναμε δυο άσχημα σετ στην αρχή και μετά επανήλθαμε. Κάναμε το ίδιο πράγμα σήμερα (σσ με Φοίνικα) και νικήσαμε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μου επαγγελματική ομάδα, πέρασα πολύ καλά, υπήρχαν βέβαια πολλές δυσκολίες με την οικονομική κρίση στο σύλλογο, αλλά οι οπαδοί ήταν φανταστικοί, ο προπονητής επίσης, όλα ήταν πολύ καλά και όλοι με βοήθησαν πολύ.

Ήταν μια φανταστική εμπειρία η ζωή μου στην Αθήνα και γενικά όλα ήταν πολύ καλά».

 
Διαβάστηκε 1319 φορές

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ