1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2014 23:07

Αρσενιάδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Κηφισιά έκανε το… χρέος της και με τη νίκη επί της Λαμίας πήρε τρεις βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε ακόμα τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα έπαιζε όλα για όλα. Η Λαμία ρίσκαρε και όπως έδειξε στο 3ο σετ έχει πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ επιτυχία το 3-0 αλλά αδικεί την εικόνα των δύο ομάδων και ειδικά την ποιότητα του αγώνα. Η Λαμία έκανε μεγάλη προσπάθεια στο 3ο σετ. Η καλή ψυχολογία που είχαμε μετά την κατάκτηση των δύο σετ και η αποτελεσματικότητα μας σε φάσεις που “καίνε” έκανε τη διαφορά και δε μπήκαμε σε περιπέτειες. Το 3ο σετ αποζημίωσε τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Προετοιμαζόμαστε πλέον για τον δύσκολο αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».

Ο διαγώνιος της Κηφισιάς Ζόραν Γιοβάνοβιτς δήλωσε: «Παίξαμε καλά για δύο σετ αλλά μετά χάσαμε το ρυθμό μας από δικά μας λάθη. Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και μας πίεσε. Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση μας αλλά είναι καλό που χάσαμε το 3ο σετ διότι θα είχαμε προβλήματα. Το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».
Διαβάστηκε 304 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ