1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2014 00:07

Αρσενιάδης: «Στο τέλος η βαθμολογία»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Κώστας Αρσενιάδης από τη νίκη επί του του Αιγινίου και απέφυγε να σχολιάσει το ότι η ομάδα του πέρασε έστω και με καλύτερη ισοβαθμία στην 2η θέση:
«Την βαθμολογία θα την δούμε στο τέλος. Απολαμβάνουμε και διασκεδάζουμε αυτό που παράγουμε αλλά δεν κοιτάμε συνέχεια την βαθμολογία. Ήταν ένα ακόμα τρίποντο με καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την πειθαρχία που δείχνει η ομάδα μου. Αντιμετωπίσαμε μία μαχητική ομάδα που έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Δεν εφησυχάσουμε και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά και βαθμολογικά αλλά αυτό θα είναι δύσκολο καθώς όλα τα κρίσιμα ματς είναι εκτός έδρας».
Διαβάστηκε 340 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 21:21 posted by ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

    Κε Αρσενιάδη μπράβο σας. Ξέρω πως το μεγάλο μπράβο αξίζει στους αθλητές όμως όποιος παραβλέψει την ποιότητα της δουλειάς σας θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω εως και εμπαθή. Πιστεύω πως είστε μεγάλος κόουτσ και μεγάλος προπονητής. Είσαστε ο Διευθυντής μιας καλοκουρδισμένης ορχήστρας και ξέρετε να παίρνετε το καλύτερο από τους ανθρώπους που κατευθύνετε και διευθύνετε. Πιστεύω στην καταλυτική παρουσίας σας για την πορεία της ομάδας μας. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ