1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2013 11:50

«Στόχος η παραμονή» (ηχητικό)

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς, μίλησε στο Inside Κ.Α.Ρ.Web Radio και την εκπομπή "Insde Match Ball" με τον Γιάννη Μιχαλάκη για τη νέα αγωνιστική σεζόν της Volleyleague.
Αναλυτικά μίλησε:

Για την εφετινή σεζόν και πόσο δύσκολη θα είναι:

«Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολη ειδικά φέτος όπου ο μέσος όρος ηλικίας τηςομάδας είναι αρκετά χαμηλός. Αλλά ας ελπίσουμε αυτή η νεανική φλόγα να καλύψει το κενό της εμπειρίας, στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στη κατηγορία».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος γιατί είναι ελάχιστες οι ομάδες που μείωσαν το μπάτζετ, το μεγαλύτερο μέρος των ομάδων έχει ανεβάσει μπάτζετ».

Για το αν αυτή η αύξηση μπάτζετ είναι πραγματική:

«Η ΕΣΑΠ έχοντας μια επιτυχημένη χρονιά, ακολούθησε έναν πολύ σωστό δρόμο. Το ότι έχει συμβεί αυτή η αύξηση των προϋπολογισμών, ειδικά μετά την περικοπή του 50% από τον ΟΠΑΠ,  δεν το περίμενα βάση των οικονομικών δεδομένων. Για κάποιες ομάδες αποτελεί έκπληξη ειδικά για αυτές που χρωστούν χρήματα, εγώ δεν είμαι λογιστής , αλλά είναι κάτι παράδοξο και επικίνδυνο που θα το δούμε μπροστά μας στη σεζόν για το αν θα βγουν αυτοί οι προϋπολογισμοί».

Αν πήρε αυτούς τους παίκτες που ήθελε:

«Για τα χρήματα που έχουμε ξοδέψει είμαι ικανοποιημένος. Όλα έχουν σχέση με το στόχο και τις οικονομικές δυνατότητες . Το ταμείο βέβαια γίνεται στο τέλος, σίγουρα θα ήθελα να έχω τριπλάσιο προϋπολογισμό και να πηγαίνω για πρωτάθλημα , αλλά δεν γίνεται με βάση αυτό ο σχεδιασμός και η επιτυχία, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν επιτυχημένα για τη Κηφισιά τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά».

 Είναι πρόκληση η φετινή χρονιά, ειδικά η συνεργασία με την διοίκηση ήταν άψογη όλα αυτά τα χρόνια, βοηθά στο να γίνει το δέσιμο, είναι καλό να μένεις σε μια ομάδα και να μην αλλάζεις κάθε χρόνο. Μετρά πάρα πολύ το περιβάλλον εργασίας».

Για την αναφορά του σε κλειστή λίγκα:

«Όταν εννοώ κλειστή, είναι  να παίρνεις μέρος με οικονομικά κριτήρια στην κατηγορία και όχι με τα αγωνιστικά. Όταν θα περάσει ο ανταγωνισμός στο οικονομικό επίπεδο οι ομάδες θα κοιτάξουν τι πρέπει να διορθώσουν και θα ανεβάσουν επίπεδο. Τώρα επικεντρώνονται  στο αγωνιστικό και αφήνουν το οικονομικό. Δεν αχολούμαστε καθόλου με το οργανωτικό κομμάτι. Αλλά όταν ο στόχος είναι να μείνεις στη κατηγορία δεν κατηγορώ τις ομάδες, αλλά δεν είναι ο σωστός».

Για το δύσκολο  πρόγραμμα:

«Δεν μπορώ να κρίνω εύκολο ή δύσκολο το πρόγραμμα ης ομάδας, είναι το πώς θα λειτουργήσει στην πράξη το πρόγραμμα γιατί μπορεί να κάνεις μια καλή νίκη ή μια κακή ήττα και όλα να αλλάξουν».

Για τον Φοίνικα Σύρου:

«Θεωρείται η δεύτερη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μένει βέβαια να δούμε πόσο κοντά είναι η Σύρος στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι η ακριβότερη ομάδα σε όλες τις θέσεις και τα επίπεδα. Η Σύρος βέβαια δείχνει οργανωμένη , έχει κόσμο, βλέπουμε εξαιρετικές κινήσεις παικτών από το εξωτερικό και έχει δυναμική».

Για την συμμετοχή Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και αν αυτό είναι θετικό:

«Θετικό είναι να τηρούνται οι νόμοι, και το αν μπορεί κάποιος να παίξει. Προτεραιότητα δεν πρέπει να είναι το μεγάλο όνομα, αλλά το αν πληρώνεις, αν είσαι σωστός, όχι να δουλεύουμε τζάμπα. Είναι πολύ σοβαρά θέματα και θα κριθεί το μέλλον του βόλεϊ αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά».

Για τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας του:

«Ένα δυνατό σημείο θα είναι η νεανικότητα που έχουμε ως ομάδα και η φλόγα που μπορούμε να βγάλουμε, αλλά το αδύνατο σημείο της θα είναι η απειρία και θα δείξει μέσα από τη προπόνηση πιο θα υπερισχύσει. Αν πάει καλά ο πρώτος γύρος θα πάει καλύτερα ο δεύτερος και μέσα από τα παιχνίδια θα κερδίζουμε εμπειρία. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αυτό μέσα στη σεζόν είναι το βάθος πάγκου που δεν έχουμε».
Διαβάστηκε 686 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ