1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2013 12:38

«Όσο γίνεται ψηλότερα ο Παναθηναϊκός»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μολονότι είναι μόλις 20 χρονών ο Γιάννης Μαδούρας θεωρείται από τους… παλιούς του Παναθηναϊκού, καθώς μαζί με τον Δημήτρη Μανιόπουλο και τον Μιχάλη Λιόντα παρέμειναν από την περσινή χρονιά της… κρίσης στο «τριφύλλι».

Ο νεαρός κεντρικός, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας -μαζί με τον Λιόντα-, η οποία είχε κατακτήσει την 7η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων στην Αργεντινή. Ενώ πανηγύρισε και το πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ με τους εφήβους του Παναθηναϊκού, με τους οποίους κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο...

Ο Γιάννης Μαδούρας δεσμεύτηκε μέσω του Prasini.gr ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό ψηλά, ενώ υποσχέθηκε στους οπαδούς πως φέτος δεν θα βιώσουν τα περσινά και τους κάλεσε όπως πέρσι να στηρίξουν την ομάδα!

Είσαι από τους τρεις «πράσινους» που παρέμειναν στην ομάδα από πέρσι, πως αισθάνεσαι ως... παλιός;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα. Και ικανοποιημένος που κατάφεραν να ισορροπήσουν τα πράγματα για το «τριφύλλι» μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία φέτος, αρκεί να υπάρχει σε όλους μας το κυριότερο για κάθε αθλητή και ομάδα, υγεία»!

Πως πηγαίνει η προετοιμασία;

«Η προετοιμασία δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για μένα, καθώς τραυματίστηκα στην πρώτη προπόνηση –τράβηγμα στον προσαγωγό- και ήμουν εκτός τις πρώτες ημέρες. Ωστόσο έχω επιτρέψει και συνεχίζω κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας μου. Υπάρχει διάθεση για δουλειά και «δίψα» για διάκριση από όλους μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος, αλλά και της ομάδας;

«Οι στόχοι μου ταυτίζονται με της ομάδας, οπότε αρχικά είναι να αποφύγουμε τον υποβιβασμό όσο το δυνατόν πιο σύντομα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο. Θα παλέψουμε για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τι θα ήθελες να πεις για τον κόσμο που πέρσι ήταν στο πλευρό σας;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε πέρσι, παρότι τους απογοητεύσαμε λίγο στο τέλος. Τους ζητάμε να μας στηρίξουν και φέτος και τους υποσχόμαστε να μην τους στεναχωρήσουμε και να προσπαθούμε να πετυχαίνουμε νίκες που είναι το ζητούμενο για έναν σύλλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού»!

Πηγή: prasini.gr, Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Διαβάστηκε 601 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ