1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2013 11:49

«Είσαι Παναθηναϊκός και πρέπει η ομάδα ν' ανακτήσει την χαμένη αίγλη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Χρήστος Μπέλλος δήλωσε πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και ζήτησε από τους οπαδούς να είναι στο πλευρό της ομάδας.
Ο Χρήστος Μπέλλος είναι πανευτυχής με την μεταγραφή του στο Tριφύλλι, έχοντας δείξει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό παρακολουθώντας από κοντά αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Εδώ και λίγες μέρες είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη” είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίξει σε έναν τέτοιο σύλλογο. 

“Ήταν μια δύσκολη απόφαση, γιατί η Κηφισιά ήταν σαν το δεύτερο σπίτι μου. Για μένα μέτρηση πάρα πολύ η εικόνα του Παναθηναϊκού που παλεύει και προσπαθεί να αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός, κακά τα ψέματα, είναι μεγάλη ομάδα. Κάποια πράγματα μετράνε περισσότερο. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό...
Εκτίμησα πολύ το γεγονός ότι η κίνηση του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό μου έγινε νωρίς. Προσέγγισε και άλλους παίκτες που ξέρω. Υπάρχει και αυτό το κλίμα της εξυγίανσης και συγκυριακά θεώρησα ότι ήταν η ώρα να δοκιμάσω κάτι νέο. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά. Στην καριέρα του κάθε αθλητής θέλει να παίξει σε μια τέτοια ομάδα...” τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού είπε το αυτονόητο: “Αρχικά θα πρέπει να εξασφαλίσεις την παραμονή και μετά διαφοροποιείς τους στόχους. Διασφαλίζεις αυτό που προέχει και μετά κοιτάς για το παραπάνω βήμα. Είσαι Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να έχεις στόχο τη νίκη. Πρέπει η ομάδα ν' ανακτήσει την χαμένη αίγλη, να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν. Αυτό πρέπει να γίνει σιγά – σιγά. Η δυναμική του Παναθηναϊκού είναι τεράστια”.

Όσον αφορά τους οπαδούς ήταν ξεκάθαρος: “Ο κόσμος πρέπει να είναι αρωγός στην προσπάθεια μας. Χρειαζόμαστε την στήριξη του στα δύσκολα, τον θέλουμε ως έξτρα παίκτη και να βοηθάει εκεί που τον χρειαζόμαστε”.
Διαβάστηκε 695 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ