1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2013 12:31

Κρίσιμο ΔΣ στο ΠΑΟ για το μέλλον των τμημάτων του βόλεϊ

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Κρίσιμη για το μέλλον των τμημάτων του βόλεϊ είναι η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δ.Σ. στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό εάν κι εφόσον εμφανιστεί ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος ο οποίος για περισσότερο από ένα μήνα δεν έχει επισκεφθεί τα γραφεία του συλλόγου προφανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων εντός κι εκτός του συλλόγου.
Στις γυναίκες πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος σχετικά με μεταγραφές, ενώ μετά την απομάκρυνση του Βασίλη Βλαχονικολού από τα τμήματα υποδομής θα πρέπει να συζητηθεί και να αποφασιστεί η πρόσληψη νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα τωνΚορασίδων στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Φήμες πάντως λένε πως ο Μακρόπουλος δεν ήταν ενήμερος για την απομάκρυνση του Βλαχονικολού και κυρίως για τους λόγους που έγινε.

Αποφάσεις περιμένει και το ανδρικό τμήμα σχετικά με την επιβίωση του αν και τα πάντα είναι σε συνάρτηση με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την τιμωρία ή όχι του Ηρακλή.

Οι ημέρες είναι κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό. Την ώρα που όλες οι ομάδες αργά αλλά σταθερά προγραμματίζουν το μέλλον τους η διοίκηση του τριφυλλιού βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σημαντική πρόκληση καθώς εάν χάσει κι άλλο πολύτιμο χρόνο δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αλλά και τον ανταγωνισμό.
Διαβάστηκε 1071 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ