1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2018 22:22

Ανδρεόπουλος: «Νίκη που βοηθάει το στόχο μας»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος από τη νίκη στην Χαλκίδα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε:

«Η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν καλή. Με το σερβίς το μπλοκ περιορίσαμε τον Ηρακλή. Υπήρχε και η απουσία του Μότα που έκανε πιο εύκολα το έργο μας. Είναι μία νίκη που βοηθάει το στόχο μας που είναι να καλύψουμε την βαθμολογία ενόψει των πλέι άουτ. Μπορεί να την καλύψαμε με τον Εθνικό αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες και τη βελτίωση της ομάδας. Μην ξεχνάτε πως φτιάξαμε μία ομάδα τον Σεπτέμβριο και μία τον Γενάρη με τη βοήθεια των ανθρώπων που μας βοηθούν. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στην Χαλκίδα και γενικά που είναι και πάλι κοντά μας. Μας βοηθάει το τραγούδι τους.

Αυτό το τραγούδι δεν έχει υβριστικά συνθήματα, μας δίνει ρυθμό, μας σπρώχνει και μας βοηθάει. Η κλήρωση του κυπέλλου ασφαλώς ήταν η καλύτερη δυνατή σε σύγκριση με τις άλλες δύο ομάδες. Αυτό δε σημαίνει πως ο Ηρακλής δεν είναι καλή ομάδα. Δείτε που είναι στη βαθμολογία. Το κύπελλο είναι ακόμα μακριά. Θα μας απασχολήσει όταν θα έρθει η ώρα».

Δρογκάρης: "Ημασταν καλύτεροι και σταματήσαμε τα ατου του Ηρακλή"

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Δρογκάρης τόνισε: «Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε στις αδυναμίες μας πολύ σκληρά και τις βελτιώνουμε. Σήμερα βγάλαμε ψυχή, πάθος και ένταση στο παιχνίδι μας, κάτι που δεν έδειξε τόσο η Χαλκίδα. Ήμασταν καλύτεροι και μπορέσαμε να σταματήσουμε τα ατού του Ηρακλή Χαλκίδας. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε.

Τον καλώ να έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Κυψέλη με τον Φοίνικα Σύρου. Η κλήρωση του κυπέλλου ήταν καλή τηρουμένων των αναλογιών αλλά ο Ηρακλής είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στο κύπελλο, είναι ένας αγώνας και όλα μπορούν να γίνουν».

Διαβάστηκε 717 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ