1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2017 19:10

Γκούζντα: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Το λίμπερο του Παναθηναϊκού Κόνραντ Γκούζντα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά:
«Mακάρι να κρατήσουμε αυτή την εικόνα που είχαμε στον αγώνα με τον Ηρακλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολο αγώνα. Η Κηφισιά δεν είναι τυχαίο που έχει δύο νίκες με Χαλκίδα και Σύρο. Δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε βαθμούς. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Ο εφετινός Παναθηναϊκός μπορεί να λέγεται ότι είχε προβλήματα αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα. Δε μας έχει λείψει τίποτα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παράγοντες που ασχολούνται με το τμήμα και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ καλά. Ολα τα μικρά παιδιά που έχει ο Παναθηναϊκός είναι ταλέντα και αυτά είναι η δύναμη του.

Η ομάδα είναι γεμάτη με ενέργεια και πάθος και δεν υπάρχουν γκρίνιες γιατί όλοι θέλουν να δείξουν πράγματα και να επιβεβαωθούν. Εγώ μετά από μία διετία που δεν ήμουν βασικός έχω και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο, το απολαμβάνω και θέλω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστηκε 298 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ