1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2016 18:19

Ο Παναθηναϊκός μοίρασε χαμόγελα στο 102ο Δημοτικό στο Γκύζι παρουσία Μιχαλαριά

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την Τετάρτη 27/1 αντιπροσωπεία αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο. βρέθηκε στο 102ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών στο Γκύζι, προκειμένου να δωρίσει στα παιδιά ένα φιλέ και μπάλες.

Πάνω από 120 μαθητές της 5ης και 6ης τάξης υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ενώ δεν έκρυψαν τα Παναθηναϊκά τους αισθήματα, υψώνοντας κασκόλ του Συλλόγου. Τη γυναικεία ομάδα εκπροσώπησαν οι Μαρία Νομικού και η Λίτσα Μερτέκη και την ανδρική ο Θάνος Μαρούλης και ο Λυκούργος Ρούσης.

Στο σχολικό χώρο παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς, καθώς και τα μέλη της διοίκησης του Τ.Α.Α. Σταύρος Σπύρου και Δημήτρης Κάσσαρης. Η διευθύντρια του σχολείου, κ. Σοφία Φωστιέρη ευχαρίστησε το Σύλλογό μας για την πρωτοβουλία που έλαβε, ενώ η διοίκηση του Τριφυλλιού κάλεσε με τη σειρά της παιδιά και δασκάλους στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά κάποιο αγώνα των ομάδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

paovolleyball.gr

Διαβάστηκε 586 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ