1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 22:44

«Να μιλήσουμε στο γήπεδο» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Οι εκ πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, Τζόσουα Γουόκερ και Νικ Βόγκελ μίλησαν στο volleynews.gr για το σημαντικό «τρίποντο» της ομάδας τους, αλλά και την παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κυψέλης.

Τζόσουα Γουόκερ:
«Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά και όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα.

Ο κόσμος ήταν θαυμάσιος. Είμαστε χαρούμενοι που μας βοήθησαν τόσο πολύ, φώναζαν για εμάς . Ο αντίπαλος σίγουρα επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι μας.

Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, να μείνουμε προσηλωμένοι, θα γίνουμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να τα καταφέρουμε και να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς».


Νικ Βόγκελ:
«Παίξαμε καλά σήμερα. Είμαστε νέα ομάδα, βελτιωνόμαστε συνέχεια και γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό στις λεπτομέρειες και παίξαμε στα ίσα ως το τέλος.

Χρειαζόμασταν μια τέτοια «καυτή» έδρα και ο κόσμος βοήθησε πολύ σε αυτό. Κάθε ομάδα που έρχεται εδώ να αγωνιστεί το καταλαβαίνει.

Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο και αν είμαστε και στην συνέχεια όπως σήμερα θα τα καταφέρουμε».


Του Αντώνη Αραβαντινού

Διαβάστηκε 1024 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ