1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-01-2013 23:28

Στ. Καζάζης: «Κύκνειο άσμα...»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στέλιος Καζάζης, 31/01 Στέλιος Καζάζης, 31/01 ©newsports.eu
Ευχαριστημένος από τον «άθλο» της ομάδας του να φτάσει ως την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας, «αβοήθητη» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αλλά πικραμένος από την έλλειψη στήριξης και οργάνωσης παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Στέλιος Καζάζης,σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμετρησης με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως έψαξε και βρήκε ξένο διαγώνιο αλλά η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές καθώς εκκρεμούν οφειλές σε παίκτες όπως ο Ανδρέας Ανδρεάδης (η υπόθεση του οποίου βρίσκεται στον αθλητικό δικαστή).

 

«Θα ήταν έκπληξη αν νικούσαμε. Ήρθαμε όμως εδώ και το πιστέψαμε κι αυτό μετράει. Αυτό είναι το κύκνειο άσμα της ομάδας. Η ομάδα είναι εντελώς αβοήθητη. Δεν είναι εύκολο να αντέξουμε αυτό το βάρος. Οι επιβαρύνσεις είναι πολύ μεγάλες σε κάποια παιδιά. Σιγά, σιγά θα μας αγγίξουν τα προβλήματα. Δεν είναι πανάκεια η μετακόμιση μας στην Κυψέλη. Δεν φτάνει για να λειτουργήσει η ομάδα. Ηταν μια καλή κίνηση αλλά η ομάδα χρειάζεται κι άλλα πράγματα διότι δεν παίζει ούτε το γήπεδο ούτε ο κόσμος. Παίζουν οι παίκτες. Ξενύχτησα δύο βράδια για να βρω έναν φτηνό ξένο διαγώνιο. Βρήκα έναν Μαυροβούνιο. Έμαθα χθες ότι δεν θα πάρουμε διαγώνιο. Ο Ιωάννου θα μείνει μόνος του μέχρι το τέλος κι ελπίζω να αντέξει. Είχε σημειολογική αναφορά σήμερα να φοράω φόρμες. Καλή επιτυχία στον αδελφό μου αλλά έχει και στήριξη και οργάνωση», τόνισε ο έλληνας τεχνικός. 

Διαβάστηκε 1354 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ