1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2014 18:20

Πολυχρονιάδης: «Όπως με την ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την απόδοση που έπιασε στον αγώνα με την ΑΕΚ, πρέπει να πιάσει ο Παναθηναϊκός για να έχει προβάδισμα νίκης κόντρα στον Φοίνικα, σύμφωνα με το λίμπερο της ομάδας, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ. Δείξαμε μεγαλύτερη βελτίωση. Είναι δύσκολος ο αγώνας που έχουμε διότι ο Φοίνικας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι μειονέκτημα που παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Αν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ θα έχουμε προβάδισμα για τη νίκη. Εφέτος έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα κι αυτό μας έχει τονώσει τη ψυχολογία. Η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία. Εχει και έμπειρους παίκτες και πιο νέους σε ηλικία που έχουν δέσει μεταξύ τους. Ξέχωρα που ο προπονητής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Προσωπικά μου ανατέθηκε ένας δύσκολος ρόλος γεμάτος ευθύνη. Δουλεύω πολύ για να μπορέσω να ανταποκριθώ. Δεν ξεκίνησα λίμπερο από μία μικρή ομάδα αλλά από τον Παναθηναϊκό κι αυτό είχε πολύ μεγάλο βάρος. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και την εμπιστοσύνη του προπονητή μου πορεύομαι και τώρα που η ομάδα έκανε τις πρώτες νίκες πάτησα πιο γερά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά ο ρόλος του λίμπερο είναι κάτι που που με έχει κερδίσει».
Διαβάστηκε 183 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ