1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2014 20:02

Πρωτοψάλτης: «Σεβόμαστε την Ορεστιάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Τον σεβασμό του στην Ορεστιάδα εξέφρασε ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague.

«Θα δώσουμε τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα χωρίς κόσμο και αυτό είναι αρνητικό. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όλες τις βοήθειες σε αυτή τη φάση και η απώλεια των οπαδών του είναι σημαντική. Προσωπικά δεν έχω δει την Ορεστιάδα, ξέρω 2-3 παίκτες αλλά και τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα με τον οποίο είχα κάνει μια εβδομάδα προπόνηση στα κλιμάκια. Είναι πολύ καλός προπονητής με ωραία θεωρία για το βόλεϊ. Ξέρω ότι η Ορεστιάδα έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και τη σεβόμαστε. Δυστυχώς πολλές λεπτομέρειες έμαθα την περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σαμαράς. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε όλοι υγιείς. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά και αυτή τη βελτίωση που βλέπουμε εμείς οι παίκτες στο γήπεδο θέλουμε να την δείξουμε και στους αγώνες».
Διαβάστηκε 350 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ