1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2014 19:37

Κοντά στην παραμονή ο Καλμαζίδης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για τον απολογισμό της χρονιάς, τέθηκε το θέμα της παραμονής του Γιάννη Καλμαζίδη στον πράσινο πάγκο.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηλίας Μιχαλαριάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Καλμαζίδη για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στον σύλλογο την φετινή χρονιά, τόνισε πως η διοίκηση θέλει να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον κ. Καλμαζίδη και έχουν γίνει συζητήσεις προς αυτή την πορεία. Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Πράσινη» ξεκαθάρισε πως η προοπτική να μείνει στον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει μία ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα παλεύει για την παραμονή της.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέλαβε την ομάδα στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 στην θέση του Γιάννη Λάιου, με τον Παναθηναϊκό να έχει 11 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και την οδήγησε από το χείλος του γκρεμού που βρισκόταν, στην παραμονή στην Volleyleague.

Διαβάστηκε 401 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ