1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2014 23:58

Καλμαζίδης:«Τα καταφέραμε.Ήταν μία παλικαρίσια νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για παλικαρίσια νίκη του Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το 3-2 επί του ΠΑΟΚ για τη 15η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε τη σημασία που έπαιξε η ψυχολογία των παικτών, αλλά και η στάση του κόσμου. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν δύσκολο και το σημερινό ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει προσθήκες και στοχεύει ψηλά. Τα κατάφεραμε, δείξαμε θέληση και ψυχή. Μια παλικαρίσια νίκη θα έλεγα. Είναι ευχάριστο που μπορούμε όταν χάνουμε σετ στον πόντο να μην ξεφουσκώνουμε. Το φοβήθηκα λίγο στο επόμενο σετ γιατί ξεκινήσαμε με όχι τοση ενέργεια. Καταφέραμε το γυρίσαμε και νικήσαμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν και πάλι σημαντική, έδωσε ενέργεια».
 
Για το επόμενο ματς: «Θα είμαι ευχαριστημένος με μια καλή εμφάνιση. Τώρα που θα φτάσει αυτό δεν ξέρεις. Αθλητισμός είναι . Μπορεί να φτάσει σε μια νίκη μπορεί να μην φτάσει πουθενά. Εγώ ασχολούμαι με τους δικούς μου παίκτες».
 
Ο Χρήστος Μπέλος πρόσθεσε: 
«Ήταν ένα κανονικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όλα τα σετ ήταν δύσκολα με εξαίρεση το τέταρτο. Δείξαμε ψυχή θέλαμε τη νίκη, όπβς και στα προηγουμενα ματς. Όπως και τη θέλουμε και στα επόμενα για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά». 
 
Διαβάστηκε 269 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ