1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-11-2013 16:45

Αμορόσο:«Είναι σκληρό.Πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για την ανάγκη ανασυγκρότησης του Παναθηναϊκού πριν από το επόμενο παιχνίδι μίλησε ο Μάικλ Αμορόσο. Σε μία δύσκολη περίοδο για τους «πράσινους» ο Καναδός κεντρικός προβληματισμένος όπως όλη η ομάδα με τα αποτελέσμα, δίνει θετικό μήνυμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο volleynews.gr:

Πώς σου φάνηκε το παιχνίδι; «Είναι σκληρό. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ για τρία σετ, αλλά δυστυχώς το τέταρτο δεν πήγε όπως θέλαμε. Βελτιώσαμε κάτι σήμερα, η υποδοχή μας ήταν πολύ καλύτερη και για τα τρία πρώτα σετ παραμείναμε πολύ ανταγωνιστικοί με αντίπαλο μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού μας ήταν ακριβώς αυτός που χρειαζόμαστε και τον ακολουθήσαμε. Δυστυχώς όταν εμείς ξεκινήσαμε να κάνουμε αλλαγές, οι αντίπαλοι προσαρμόστηκαν. Εμείς δεν προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι τους. Ο προπονητής μας, μας έστησε σωστά αλλά εκτελεστήκαμε ξανά».

Τι περιμένετε από το επόμενο παιχνίδι; «Θέλουμε τόσο πολύ να κερδίσουμε, όσο οι οπαδοί μας θέλουν να μας δουν να το κάνουμε. Τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή δε δείχνουν αυτή την επιθυμία. Θα γυρίσουμε και θα προπονηθούμε σκληρότερα από όσο προπονούμαστε έως τώρα. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και τουλάχιστον η ψυχολογία μας πρέπει να επανέλθει».

Μπορούσατε να κερδίσετε το σημερινό παιχνίδι; «Σίγουρα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Φοίνικα. Το δείξαμε αυτό στο τρίτο σετ, όταν προηγηθήκαμε με 10-8, τότε είχαμε και τον έλεγχο. Στη συνέχεια όμως δεχτήκαμε αρκετή πίεση και δεν ανταποκριθήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε».

Τι συμβαίνει στην ομάδα και βρίσκεται στην τελευταία θέση; «Δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε με τις καρδιές μας και να αρχίσουμε να παίζουμε πιο έξυπνα. Νομίζω ότι στα παιχνίδια με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, με τη Λαμία την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα με τον Φοίνικα, είχαμε μία καλή παρουσία, συμβάλαμε στην εικόνα του παιχνιδιού και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε στην Ελλάδα. Δυστυχώς στους καθοριστικούς πόντους δεν κάνουμε αυτά που πρέπει και αυτό είναι το πρόβλημα μας έως τώρα». 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 244 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ