1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2013 20:34

Το ποδόσφαιρο ...ενισχύει τον ερασιτέχνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν προμηθευτεί την κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» που δίνει οικονομική ενίσχυση 10 ευρώ στον ερασιτέχνη, θα ισχύει για τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι από εφέτος δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τους αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα έχουν όσοι φίλαθλοί μας έχουν προμηθευτεί την Κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού». Το ετήσιο κόστος για την Κάρτα «Φίλαθλος του Ολυμπιακού» είναι 10 ευρώ και αποτελεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως και η ετήσια συνδρομή του μέλους. Το σχετικό δικαίωμα θα ισχύσει από το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε δική σας ταλαιπωρία θα πρέπει να σπεύσετε για την απόκτηση της Κάρτας «Φίλαθλος του Ολυμπιακού», η οποία την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» όπου διατίθενται τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός – Αντερλεχτ. Την επόμενη εβδομάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, θα ανακοινωθούν όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορούν να αποκτήσουν την «Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακού». Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.».

Διαβάστηκε 629 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ