1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2013 12:52

«Ήμουν σχεδόν σίγουρος για τη Μπέλγκοροντ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την ώρα της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Βασίλης Κουρνέτας δεν παρακολουθούσε live τη διαδικασία, ωστόσο όταν χτύπησε το τηλέφωνο το ένστικτο του δικαιώθηκε.


«Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ήμασταν στoν όμιλο με τη Μπέλγκοροντ…», παραδέχθηκε ο Έλληνας πασαδόρος ο οποίος επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε όταν έφυγε το καλοκαίρι του 2009 από τους ερυθρόλευκους.

«Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η ατάκα που είχα πει τις περισσότερες φορές στα Ρώσικα. ‘Για χατσού πίτσα σαμπόι’, που πολύ απλά σημαίνει ‘θέλω μια πίτσα για το σπίτι’», είπε ξεσπώντας σε γέλια και συμπλήρωσε: «Πέραν του ότι παίζουμε με την πρωταθλήτρια Ρωσίας η οποία είναι μια εξαιρετική ομάδα κι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι που θα ξαναβρεθώ στο Μπέλγκοροντ. Έζησα όμορφες στιγμές εκεί και το εξάμηνο που έπαιξα ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Ο Κουρνέτας θα δει τους πρώην συμπαίκτες του Χτέι, Μουσέρσκι οι οποίοι είναι πλέον χρυσοί Ολυμπιονίκες αλλά και πρωταθλητές Ρωσίας (το 2009-2010 η Μπέλγκοροντ έχασε στον τελικό από την Καζάν των Μπολ, Στάνλεϊ), ενώ παραδέχθηκε ότι «λογικά θα δώσουμε μάχη με την Νόλικο για τη 2η θέση αν και αυτή τη στιγμή ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα για την Οστράβα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τους Τσέχους. Οι Βέλγοι όμως είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, παίζουν συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια».

πηγή: volleyball.gr

Διαβάστηκε 586 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ