1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2013 20:43

«Να τελειώνουμε την σειρά στα δύο επόμενα ματς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο volleyleague.gr για τον 3ο τελικό της Βόλεϊ Λιγκ με τον Παμβοχαϊκό.


«Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες. Πρέπει να καλύψουμε την ήττα στον πρώτο τελικό και για αυτό ο τρίτος τελικός θα είναι σημαντικός και για το αγωνιστικό και το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Ο Γιοβάνοβιτς είναι βασικός στον Παμβοχαϊκό, αλλά ένας από τους λόγους που η ομάδα του Βραχατίου έφτασε στους τελικούς είναι ότι έχει πληρότητα και εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Δεν υπάρχει κούραση εδώ που φτάσαμε. Η πίεση είναι κάτι που μπορούν να ελέγξουν οι έμπειροι παίκτες του Ολυμπιακού. Εχουμε κάνει τα πλάνα μας. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Στόχος μας είναι ο τίτλος και θέλουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη του 1ου τελικού και κυρίως να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ότι θέλουμε να τελειώνουμε την σειρά στα δύο επόμενα ματς».


Ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε στο olympiacos.org:
«Μετά την ήττα στον πρώτο τελικό ανασυνταχθήκαμε γρήγορα, δείξαμε χαρακτήρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας καταφέραμε να απαντήσουμε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό που θα τον χαρακτηρίσω σταυροδρόμι καθώς όποιος μείνει πίσω στο σκορ,  τότε το Σάββατο θα είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είμαστε εμείς σε αυτή τη θέση.
 Αντιθέτως, βλέποντας τον κάθε τελικό ξεχωριστά, θα πάμε στο Βραχάτι ώστε να κάνουμε την Παρασκευή το 2-1».
Στην ερώτηση για το που θα κριθεί η συνέχεια ο νεαρός διεθνής ακραίος της ομάδας μας τονίζει:«Εχουμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα. Όμως, όπως έδειξαν και οι δύο πρώτοι τελικοί, η εξέλιξη των αγώνων εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Όταν παίζουμε εμείς πολύ καλά τότε η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος μας».

Διαβάστηκε 722 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ