1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2018 22:08

Μουνιόθ: «Ξεκινήσαμε με συγκέντρωση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε μετά από τη δεύτερη νίκη επί της Κηφισιάς στους ημιτελικούς της Volley League: 
«Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι ότι ξεκινήσαμε με μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση στον αγώνα και σε αρκετά τακτικά κομμάτια. Στη συνέχεια ωστόσο χαλαρώσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στην Κηφισιά να μπει στο παιχνίδι, το οποίο άλλαξε εικόνα και έπρεπε να σπαταλήσουμε περισσότερη ενέργεια για να επανέλθουμε και να φτάσουμε στην τελική επικράτηση».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακπύ Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι τη Δευτέρα, το προσεγγίζουμε ξεχωριστά. Στόχος αυτή την περίοδο είναι να κάνουμε μια ανασύνταξη δυνάμεων και πνεύματος γιατί έχουν προηγηθεί τρεις εβδομάδες μεγάλης πίεσης και σωματικής και πνευματικής, οπότε εύχομαι τη Δευτέρα με το καλό να καταφέρουμε να κλείσουμε τη σειρά των ημιτελικών. Στη συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στη σειρά των τελικών όπου θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».
Διαβάστηκε 352 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ