1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2017 22:23

Μουνιόθ: «Όλοι δουλεύουν και πρέπει να έχουν ρυθμό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά από τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ μίλησε για την ξεκούραση των Ράουβερντινκ και Μπέμε.

«Έχουμε πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ και να δίνω ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες γιατί όλοι δουλεύουν πολύ και πρέπει να έχουν ρυθμό. Σήμερα η Κηφισιά έπαιξε καλά και μας πίεσε σε κάποιες στιγμές και ήμασταν κοντά στο σκορ. Στο 3ο σετ, βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και φτάσαμε στη νίκη».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού και άλλοτε της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Η Κηφισιά μπήκε μέσα στο ματς και έδειξε ότι ήθελε να πάρει κάτι καλό. Εμείς συνεχίζουμε το βαρύ πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε έμπειρους αθλητές και όλοι είναι πολύ καλοί. Ο καθένας μπορεί να μπει μέσα και να παίξει. Έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε όλα τα ματς για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να είμαστε ευχαριστημένοι».
Διαβάστηκε 107 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ