1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2017 21:58

Δαρίδης: «Δεν θα έρθει για... βόλτα η Ινεγκόλ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσεκτικός στην αυριανή ρεβάνς απέναντι στην Ινεγκόλ και ο λίμπερο της ομάδας, Θεολόγος Δαρίδης δήλωσε:
«Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Από την άλλη η Ινεγκόλ δεν έχει να χάσει κάτι και δεν θα έρθει για... βόλτα στην Ελλάδα. Θα μας πιέσει και θα παίξει ελεύθερα. Από κει και πέρα εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε. Τα αποτελέσματα ήρθαν στα δυο τελευταία παιχνίδια αλλά ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας δεν είναι 100% αυτός που μας αντιπροσωπεύει. Στην Τουρκία κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στην έδρα του ΠΑΟΚ όχι και τόσο. Παρ' όλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε διαφορετική ομάδα από πέρσι, χρειαζόμαστε χρόνο και έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα. Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο για να μας στηρίξει. Φέτος κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μια όμορφη σεζόν γεμάτη τίτλους».
Διαβάστηκε 168 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ