1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-06-2015 17:38

Τσιλιγκίρη: «Θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, με στόχο και την Ευρώπη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη στα «Παραπολιτικά 90,1». Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσπάθεια αναδιωργάνωσης του ανδρικού βόλεϊ

 «Έκλεισε ένας κύκλος. Ο Δημήτρης Καζάζης, τρομερός ως άνθρωπος κι ως προπονητής, προσέφερε πάρα πολλά, αλλά έπρεπε να γίνει μία ριζική αλλαγή. Ο κ. Πιάτσα είναι πολύ μεγάλος προπονητής, έχει φιλοσοφία που ταιριάζει στην ομάδα μας και εκείνος ήθελε ο κορμός του Ολυμπιακού να απαρτίζεται από Έλληνες. Αυτή τη στιγμή έχουμε επτά Έλληνες παίκτες. Θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, με στόχο και την Ευρώπη. Το γεγονός ότι χάθηκε ένα τρόπαιο, δεν λέει κάτι. Στον αθλητισμό μετράει πολύ το timing και στους τελικούς παρουσιάστηκε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο ΠΑΟΚ… Το πράγμα δυστυχώς στράβωσε απ’ την αρχή, με τον τραυματισμό του Γιορντάνοφ, ενός σταθμικού παίκτη για οποιαδήποτε ομάδα. Ήταν τεράστιο πλήγμα για την ομάδα εκείνη τη στιγμή. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τέτοιον παίκτη, που θα μπορεί να διαχειριστεί την πίεση της φανέλας, του κόσμου και της κατάκτησης των τίτλων. Ο Ρομπέρτο Πιάτσα νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο και πραγματοποιούνται συζητήσεις… Είναι καλή η συγκυρία της συμμετοχής στο CEV Cup, σε μία φάση που ο Ολυμπιακός αναδιοργανώνεται».


Για την επιλογή ξένου τεχνικού και στο γυναικείο βόλεϊ: «Έκαναν κάποιοι άνθρωποι τον κύκλο τους και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από προπονητή, που θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο κ. Νικολάκης κατέκτησε το νταμπλ και η αλλαγή έγκειται στο ότι αναζητείς κάτι παραπάνω. Ειδάλλως δεν έχεις λόγο να προβείς σε μία τέτοια κίνηση… ».

Διαβάστηκε 421 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ