1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-03-2015 01:08

Καζάζης: «Η πρώτη φορά που δεν σηκώσαμε κύπελλο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά την πρώτη απώλεια τίτλου, ο Ολυμπιακός θέλει να ανασυνταχθεί και ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Κάναμε την προσπάθειά μας αλλά δεν ήταν αρκετή. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι κέρδισε δίκαια και πήρε το Κύπελλο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποσυντονίσει. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για την απώλεια του τίτλου. Αλλά έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και να αναιβουμε ψυχολογικά, ώστε να ανασυνταχθούμε για να είμαστε δυνατοί να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα αλλά φυσικά δεν είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται αυτή η ομάδα σε τελική φάση και δεν κερδίζει τον τίτλο και αυτό ειναι κάτι που μας στεναχωρεί πάρα πολύ όμως πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανασυνταχθούμε και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο. Το μυαλό μας είναι εκεί πέρα και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Κοκκινάκης: "Τώρα θα φανεί η δύναμή μας σαν Ολυμπιακός"
Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα στα κρίσιμα σημεία ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος έπαιξε με πιο πολύ μυαλό. Το ήθελε ο ΠΑΟΚ το θέλαμε και εμείς αλλά όπως είπα ήταν συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να κερδίσει, να πάρει ένα τρόπαιο. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς μαζευόμαστε και συγκεντρωνόμαστε ξανά από την αρχή να πάμε για το πρωτάθλημα. Τώρα θα φανεί η δύναμή μας σαν Ολυμπιακός να συγκεντρωθούμε όλοι και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αυτή η απώλεια πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι. Έμπειροι παίκτες είμαστε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Διαβάστηκε 324 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ