1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2014 21:58

Επιστολές διαμαρτυρίας των αθλητών της Volleyleague

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ κάνει γνωστή την επιστολή που δέχθηκε από τους αθλητές του πρωταθλητή Ολυμπιακού με αφορμή την άρνηση της ΕΣΑΠ να δεχθεί την αλλαγή της αγωνιστικής που ορίστηκε για τις 28 Δεκεμβρίου. Αναλογες επιστολές έστειλαν και οι αθλητές των ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκού.

«Μετά την άρνηση της ΕΣΑΠ στο αίτημα που κατέθεσε με επιστολή του στις 11 Δεκεμβρίου ο ΠΑ.Σ.Α.Π, για μετάθεση της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής της 28ης Δεκεμβρίου το σύνολο των ομάδων της Volleyleague, είτε γραπτώς, είτε προφορικώς εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την απόφαση αυτή που ακυρώνει πλέον, χρονικά καθυστερημένα, τον αρχικό σχεδιασμό της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά και το δικαίωμα των αθλητών για ολιγοήμερη πνευματική ξεκούραση στο πλευρό των συγγενικών τους προσώπων.

Ενδεικτικά παραθέτουμε μία από τo πλήθος των επιστολών που έχουν καταφθάσει στα γραφεία του Συνδέσμου μας, αυτή των παικτών του πρωταθλητή Ολυμπιακού

«Με  αφορμή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής για διεξαγωγή αγωνιστικής στην περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα στις 28/12,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

Επιθυμούμε την μετάθεση της αγωνιστικής (28/12) για να μπορέσουμε να περάσουμε τις γιορτές με της οικογένειές μας, αφού πολλοί από μας βρισκόμαστε μακριά από αυτές για να μπορούμε να είμαστε συνεπείς στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, όπου αφενός θα σέβονται τις ανάγκες των αθλητών και αφετέρου το έργο των προπονητών, που με αποφάσεις τις τελευταίας στιγμής τους αναγκάζουν για άλλη μια φορά να βγαίνουν εκτός προγραμματισμού.

 

Με  εκτίμηση

Χριστοφιδέλης Κωνσταντίνος
Μαρούλης Θάνος
Juricic Milan
Προύσαλης Κωνσταντίνος
Στεφάνου Γιώργος
Βολουδάκης Χρήστος
Σωτηρίου Σωτήρης
Κοκκινάκης Μενέλαος
Τακουρίδης Ιωάννης
Πελεκούδας Παναγιώτης
Clark Carson
Σμαραγδής Νίκος
Τζελάτι Αινείας
Diachkov Andrei
Διαβάστηκε 831 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ