1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2014 22:21

Πως το βίωσαν οι... πρώην

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Τρεις πρώην παίκτες του Φοίνικα υποδέχτηκαν σήμερα την... πρώην τους. Πελεκούδας, Ντιάτσκοφ και Τακουρίδης ακολούθησαν το καλοκαίρι το δρομολόγιο Σύρος-Πειραιάς, με τους δύο πρώτους να μιλούν για την εμπειρία τους αυτή στη σημερινή αναμέτρηση.

Πελεκούδας: «Έχει συμβεί σε όλους...»

«Σε πολλούς έχει συμβεί να αντιμετωπίζουν την παλιά τους ομάδα. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου νίκησε. Δεν δώσαμε δικαίωμα στον Φοίνικα να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε, είχαμε πολύ καλό σερβίς, μπλοκ και άμυνα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ήμασταν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης σοβαροί και αφήσαμε να μας κάνουν ζημιά. Αύριο είναι επίσης δύσκολα με την Κηφισιά, έχει παράδοση να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Από την άλλη, πιο... συναισθηματικός, αν και ξένος, ο Αντρέι Ντιάτσκοφ περίμενε πως και πως την αναμέτρηση με τον Φοίνικα και όπως δήλωσε δεν είχε... κοιμηθεί καλά την προηγούμενη μέρα:

«Ήμουν ενθουσιασμένος και περίμενα να παίξω κόντρα στον Φοίνικα. Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ. Πολλά συναισθήματα. Το παιχνίδι πάντως ήταν δύσκολο. Μπορεί να νικήσαμε με διαφορά σε κάθε σετ, αλλά ήταν δύσκολο. Δεν ήρθε εύκολα. Ξέρω ότι αν χάσεις την συγκέντρωση σου απέναντι στον Φοίνικα θα σε τιμωρήσει».

Διαβάστηκε 439 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ