1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2014 00:52

Συγχαρητήρια από διοίκηση και ΠΑΕ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, ο χορηγός και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ
Παντελής Ταρνατόρος (Αντιπρόεδρος ΤΑΑ): «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέτυχαν κάτι μοναδικό και έδειξαν πως αυτή η ομάδα στα δύσκολα είναι πολύ δυνατή. Το πίστεψαν και παρά τα προβλήματα έφτασαν στην κατάκτηση του νταμπλ».

Χρήστος Φλάμπουρας (Μέλος ΤΑΑ, Χορηγός): «Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν πως είναι μάγκες και πως ξέρουν να κερδίζουν. Αυτό που έκαναν ήταν κάτι μαγικό. Συγχαρητήρια. Θέλω ν' αφιερώσω αυτό το Πρωτάθλημα στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι δίπλα στον σύλλογο και στα εύκολα και φυσικά στα δύσκολα».

Νίκος Μαντούβαλος (Μάναντζερ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις συμβόλαιο με τις κούπες. Σε κάθε αγώνα η ομάδα υπερέβαλε εαυτό λόγω των συνεχών τραυματισμών και οποιανδήποτε άλλη μ' αυτά τα προβλήματα δεν θα ήταν ούτε στα πλέι οφ. Αποδείξαμε ότι η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Αυτό το νταμπλ το αφιερώνουμε σ' εκείνους που μας είχαν διαγράψει από τον πρώτο γύρο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Ανδρών, η οποία κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του πρωταθλητή Ελλάδας, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ για την εφετινή περίοδο. Ο «αυτοκράτορας» σε όλα τα σπορ είναι ένας και όλα του τα τμήματα το αποδεικνύουν διαρκώς, βαδίζοντας σταθερά από τη μία επιτυχία, στην άλλη!»
Διαβάστηκε 247 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ