1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2014 14:36

Καζάζης: «Αφήνουμε πίσω τους τραυματισμούς και κοιτάμε τον τελικό» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απόψε ο Ολυμπιακός δίνει την τελευταία μάχη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου για την πρόκριση στον τελικό και μιλώντας «Στο Φιλέ» της NOVA, ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε για τελικό.

«Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Φέτος έχουμε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα, από την κορυφή μέχρι την ουρά. Θεωρώ μια πολύ σκληρή σειρά αυτή με το Φοίνικα, από την αρχή της χρονιάς είχα στο μυαλό μου τη Σύρο ως διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, το απέδειξε απαντώντας στις δύο νίκες μας στο Ρέντη με δύο δικές της στην έδρα της, έχει μείνει ένα παιχνίδι, από αυτά που όπως λέμε έχουν όλη την ουσία του αθλητισμου, και δημιουργούν πολύ έντονα συναισθήματα, είτε είσαι νικητής, είτε όχι.

Για τους τραυματισμούς της ομάδας του, είπε: Αφήνουμε πίσω τα προβλήματα. Αν σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς τότε να μην κατεβούμε καν στο γήπεδο, δεν έχει νόημα. Και κυρίως οι παίκτες που αγωνίζονται κιόλας με τραυματισμούς. Ζήτησα από ένα παιδί από τους εφήβους να έρθει να βοηθήσει στην προπόνηση, κι αυτός ακόμη είχε πρόβλημα στο γόνατο. Θεωρώ όμως μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά, έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και κάναμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά και κοιτάμε τον αυριανό «τελικό».

Ο Μαρούλης είναι πολύ δύσκολο να είναι αύριο στην αποστολή, είναι ένα μεγάλο ρίσκο και μάλλον δεν θα βρίσκεται μαζί μας αύριο. Ο Μπόμπι παίζει με πολύ σοβαρό πρόβλημα στο χέρι και προσπαθεί και δίνει τα πάντα σε κάθε ματς και είναι προς τιμήν του αυτό, ενώ ο Κουρνέτας αρκεί να μην τραυματιστεί γιατί δεν έχουμε άλλη λύση, κατά τα λοιπά είναι εξαιρετικός κι έχει παίξει εκατοντάδες παιχνίδια σαν το αυριανό, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ερωτηθείς για την «απουσία» του κόσμου από το γήπεδο στο σύνολο της χρονιάς, είπε: Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική και λόγω έλλειψης λύσεων, χρειάζεσαι την τόνωση από την κερκίδα. Θεωρώ χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο ματς στη Σύρο, οπότε και ο Φοίνικας πήρε μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του, και σε συνδυασμό με την αντίδραση της ομάδας αγωνιστικά, κατάφερε να επιστρέψει. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τη βοήθεια αυτή, τώρα είμαστε στα ημιτελικά και πιστεύω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο. Ήμουν χτες και στο μπάσκετ στο ΣΕΦ και ομολογώ ζήλεψα την ατμόσφαιρα αυτή, η οποία έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το 1/10 του κόσμου αυτού θα είναι αρκετό για να μας δώσει κι εμάς μεγάλη βοήθεια.

Από άποψη ουσίας είναι απ' τα πιο σημαντικά, αλλά δε θεωρώ πως είναι το πιο «καυτό». Η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη, η ομάδα έχει σταθεί πολύ καλά σε όλη τη σειρά, και παρά την αποδυνάμωση λόγω τραυματισμών, η προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες είναι στο μάξιμουμ. Θα είχα παράπονο και θα μιλούσα για πίεση, αν τώρα στους ημιτελικούς είχαμε κακές εμφανίσεις, με ήττες χωρίς αντίδραση, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία στιγμή, παρότι χάσαμε ευκαιρία, ιδιαίτερα στον τρίτο ημιτελικό, να τελειώσουμε τη σειρά».

Δείτε το βίντεο εδώ

Διαβάστηκε 339 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ