1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2014 15:34

Μαρούλης-Καλντέιρα: «Απίστευση επιβράβευση» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με την ανακούφιση και το χαμόγελο στο πρόσωπο του ο Θάνος Μαρούλης αφού έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο volleynews.gr. Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού τόνισε πως ο καθένας ξεχωριστά έβαλε το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς αφιέρωσε τον τίτλο στους άτυχους της αναμέτρησης Σμαραγδή, Στεφάνου και Βολουδάκη.

Ο τελικός ήταν ο ορισμός της ομάδας. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, όλη την χρονιά και το σημερινό ήταν μια απίστευτη επιβράβευση. Έφυγε απο μέσα μας ένα πολύ μεγάλο βάρος και γι'αυτο ξεσπάσαμε στο τέλος όλοι, λες και ήτανε ο πρώτος μας τίτλος. Για κάποιους ήταν ο δέκατος, για κάποιους ο πρώτος αλλά το χαρήκαμε σαν να ήταν η πρώτη φορά. Σήμερα η ομάδα έβγαλε ότι είχε και δεν είχε μέσα στο γήπεδο. Αυτός που έπαιξε ένα πόντο, μισό πόντο, όλο το παιχνίδι, όποιος μπήκε μέσα είχε ένα πράγμα στο μυαλό του. Το κύπελλο, τίποτα άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι περήφανος που τους έχω συμπαίχτες. Αν παίζουμε έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μας κοντράρει καμία ομάδα. Αυτή η ψυχή και το πάθος είναι ο οδηγός για την συνέχεια».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Καταρχήν στους άτυχους της σημερινής αναμέτρησης και σε όλους τους συμπαίχτες γιατί όλοι μας περνάμε πάρα πολύ δύσκολα και ο καθένας αξίζει το μερίδιο του και φυσικά στον κόσμο μας. Όποτε παίζουμε στην επαρχία ο κόσμος μας είναι δίπλα και μας στηρίζει».

Όπως είναι γνωστό ο Λεονάρντο Καλντέιρα είναι μεγάλο πειραχτήρι. Έτσι την ώρα που μιλούσαμε με τον Μαρούλη άρχισαν και τα πειράγματα από τον Βραζιλιάνο ακραίο. Του ζητήσαμε να μας πει και αυτός από την πλευρά του δύο λόγια με το χαμόγελο να είναι χαραγμένο στο πρόσωπο του.

«Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι την φετινή σεζόν, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και στις δύσκολες στιγμές του αγώνα καταφέραμε να παίξουμε σαν ομάδα και το μόνο που μετράει τώρα είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Όλοι ήταν εναντίον μας και τώρα είμαστε εμείς εναντίον όλων».
 
Για το αν είναι ανακουφισμένος από αυτόν τον τίτλο: «Ναι. Το χρωστούσαμε στον εαυτό μας αλλά τώρα το αποδείξαμε με τον τίτλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».
 
Για το πρωτάθλημα: «Πρώτα ξεκούραση. Μετά την ξεκούραση θα σκεφτούμε το πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψουν και τα παιδια που είναι τραυματίες και τέλος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά να παμε διακοπές στην Κρήτη».

 

Διαβάστηκε 333 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ