1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2013 01:58

Μαρούλης: «Σαν να έπαιζε και ο Βασίλης» (video - φωτό)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/proponisi-belgio folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/proponisi-belgio/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Μια μέρα πριν την αναμέτρηση με την Νόλικο Μάασεϊκ στο Βέλγιο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Θάνος Μαρούλης, μιλάει στο volleynews.gr για την απώλεια του τραυματία Βασίλη Κουρνέτα και το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με εκείνον μοναδικό πασαδόρο.
«Είναι δύσκολο για την ομάδα να αγωνίζεται με έναν πασαδόρο, αλλά ο Βασίλης (σ.σ. Κουρνέτας) θα βοηθάει την ομάδα ακόμα και από τον πάγκο. Είμαστε ομάδα και όποιος και να αγωνίζεται είναι σα να παίζουν και οι δύο. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία.

Ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός, αλλά ελπίζω να πάνε όλα τόσο καλά ώστε να μη ρισκάρουμε τη συμμετοχή του.  Μέχρι στιγμής σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς έχουμε παίξει ελεύθερα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Διαβάστηκε 508 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ