1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2013 22:26

Καζάζης: «Χαλάει πάλι η καλή μας εικόνα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την ανωτερότητα της Παναχαϊκής παραδέχτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, που προβληματίζεται από την τρίτη ήττα.
«Νίκησε καθαρά και δίκαια η Παναχαϊκή. Δε μπορώ να πω πως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι και δεν είχαμε την ψυχή που έπρεπε για να κερδίσουμε έναν ψυχωμένο αντίπαλο που έδειξε πως ήθελε περισσότερο τον αγώνα. Μας προβληματίζει η τρίτη εκτός έδρας ήττα και χαλάει πάλι την καλή μας εικόνα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα δουλέψουμε για να φανούμε αποτελεσματικοί και δυνατοί στη συνέχεια».

Ο έμπειρος κεντρικός του Ολυμπιακού Νίκος Σμαραγδής είπε: «Πρέπει να βρούμε άμεσα τι φταίει. Τρεις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς είναι πολλές. Δεν είναι δικαιολογία οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Πρέπει να δουλέψουμε και να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες όταν μας βρίσκουν απέναντι τους τα δίνουν όλα. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς».
 
Διαβάστηκε 639 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ