1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2013 15:03

«Πουλήσαμε τρέλα και κρίμα που δεν πήραμε ένα σετ» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακύ, Θάνος Μαρούλης, είπε μετά την ήττα από την Μπελογκόριε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 
«Πριν από το ματς δεν πίστευα ότι θα έλεγα αυτά τα λόγια, αλλά είναι  κρίμα που δεν πήραμε ένα σετ για να παίξουμε ακόμα λίγο απέναντι σε αυτούς του παίκτες που δεν ξέρεις πότε θα του ξανασυναντήσεις μπροστά σου.  Στο τέλος είχαμε το σετ μπολ και δυστυχώς αγχωθήκαμε χωρίς λόγο, γιατί σκεφτήκαμε ότι σετ πρέπει να το πάρουμε. Δεν υπήρχε λόγος, γιατί σε όλο το ματς δεν σκεφτόμασταν έτσι. Απλά ρισκάραμε, πουλήσαμε τρέλα και φέραμε το ματς σε ένα σημείο. Φέραμε το σετ στα μέτρα μας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τακτική, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έπαιξε ρόλο. Δεν ξέρω αν φτάσαμε στα όριά μας, ίσως να τα φτάσαμε. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς τέτοιου επιπέδου. Θα σου πω μόλις τελειώσει.

Η Μπελογκόριε μπορεί μέσα από την ατομική ενέργεια ενός παίκτη να αλλάξει όλο τον αγώνα. Ήμασταν 2-3 πόντους μπροστά, πήγε στο σερβις ο Γκρόζερ, έφερε το ματς στα ίσια και μετά πήρε και τις κρίσιμες επιθέσεις. Είναι μαθημένοι αλλιώς. Είναι η ρώσικη σχολή. Από μικροί μαθαίνουν τις ανατροπές. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα. Τώρα που είμαστε πλήρεις δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις πάντα στα όριά σου. Θέλουμε το διπλό απέναντι στην Κηφισιά. Δεν θέλω να μιλήσω για ρεβάνς επειδή χάσαμε στο Λιγκ Καπ. Είναι ματς πρωταθλήματος»
Διαβάστηκε 680 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ