1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2013 14:40

Κοκκινάκης: «Μόνο με... τρέλα τους αντιμετωπίζεις» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα με την Μπελογκόριε Μπελγκορόντ, αποκάλυψε ο ακραίος του Ολυμπιακού Μένελαος Κοκκινάκης.

«Τη Λοκομοτίβ την ξέραμε όλοι, όπως και τι βόλεϊ θα δούμε από αυτή την ομάδα.  Είναι υπερδύναμη του βόλεϊ. Καταφέραμε στο δεύτερο και το τρίτο σετ να τους κοντράρουμε λίγο. Στο τέλος ήταν ωραία, υπήρχε ένταση και κάθε πόντος στοίχιζε.

Φάνηκε η εμπειρία της άλλης ομάδας. Έχει παίξει πάρα πολλά τέτοια σετ. Εμείς πληρώσαμε την απειρία μας, αλλά ο στόχος δεν ήταν να κερδίσουμε αυτή την ομάδα.

Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Με τις υπόλοιπες δύο ομάδες θα υπάρξει κόντρα για το ποιος θα περάσει δεύτερος. Με καλή δουλειά και συγκέντρωση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο έτσι μπορείς να το πάρεις. Αν πουλήσεις λίγο τρέλα, αν ανέβεις λίγο ψυχολογικά. Αν η άλλη ομάδα σε δει να κάνεις λίγο χαβαλέ, ίσως αισθανθεί άγχος. Αυτό προσπάθησα να κάνω.  Μου βγήκε λίγο το παιχνίδι και έγινε αυτό που έγινε».
Διαβάστηκε 632 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ