1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2013 20:41

«Πρέπει να κουραστούμε πολύ αυτή την περίοδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένοι από την βελτίωση της εικόνας της ομάδας τουε εμφανίστηκαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Παναχαϊκή, οι Θάνος Μαρούλης και Μενέλαος Κοκκινάκης, όπως δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού
«Παρά την κούραση που είχαμε παίξαμε, κατά διαστήματα,  καλό βόλεϊ. Υπάρχουν, βέβαια, πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μας που πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτό θα γίνει κλιμακωτά και μέσα από τις συνεχόμενες φιλικές αναμετρήσεις. Σαν παράδειγμα μπορώ να αναφέρω ότι κόντρα στην Παναχαϊκή και σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, βελτιώσαμε τα σερβίς. Πιέσαμε τους αντιπάλους μας, χαλάσαμε την υποδοχή τους και γυρίσαμε, με αυτό τον τρόπο το εις βάρος μας σκορ σε δύο σετ» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Θάνος Μαρούλης και ο Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Η χρονιά θα είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις μεγάλες και για να αντεπεξέλθουμε επιβάλλεται να κουραστούμε πολύ αυτή την περίοδο. Θα χρειαστεί να είμαστε όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα ώστε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή την ομάδα. Παρά την καταπόνηση από την προετοιμασία νιώθω καλά και χαίρομαι που έστω και σε φιλικό παιχνίδι συνέβαλα στη νίκη».


Διαβάστηκε 711 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ