1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-08-2023 20:06

Πάτησε το κουμπί η ΕΣΑΠ για wild card και αναβάλλει την κληρωση Volley League

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ στην έκτακτη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 30 Αυγούστου «πάτησε το κουμπί» της wild card προκειμένου να καλύψει τη θέση που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να καλύψει η ΑΕΚ. Ετσι όλες οι ομάδες της Pre League που επιθυμούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο θα αρχίσουν από αύριο να μετρούν τις δυνάμεις τους. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να εκδοθούν οι προϋποθέσεις της διακήρυξης με τη συναίνεση της ΕΟΠΕ. Οσο για την κλήρωση δεν θα γίνει 11 Σεπτεμβρίου αλλά στα τέλη του μήνα στην Καλαμάτα. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/8) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκε:

1. Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία μιας wild card σε ομάδα που θα καλύψει την 10η θέση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Εντός των ημερών θα συμφωνηθούν οι όροι της διακήρυξης (wild card) με την ΕΟΠΕ και στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο.

2. Αναβάλλεται η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα ώστε να δοθεί χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την wild card. Η κλήρωση θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ