1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2022 00:47

Τραγελαφικές καταστάσεις στη Σάμο λόγω επιστροφής με πλοίο

Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση του Κέρκη Σάμου με τον Φίλιππο Βέροιας για το κύπελλο ανδρών, καθώς οι παίκτες κατά την άφιξή τους στο γήπεδο μπήκαν στα αποδυτήρια και αρνιόντουσαν να βγουν στο γήπεδο για να αγωνιστούν.



Ο λόγος; Κατά την άφιξή τους στη Σάμο έμαθαν από... σπόντα ότι η επιστροφή τους στη Βέροια δεν θα γίνει αεροπορικώς, αλλά με πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και από εκεί με λεωφορείο για τη πόλη της Ημαθίας! Αν φυσικά ο καιρός το επέτρεπε...

Η είδηση αυτή έφερε την έκρηξη των παικτών, οι οποίοι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι έχουν άλλες δουλειές και επαγγέλματα που πρέπει να παρεβρεθούν, δεν ήθελαν να αγωνιστούν και ο αγώνας με τον Κέρκη Σάμου ήταν στον αέρα.

Μετά από αρκετή ώρα έντασης και συζητήσεων ο αγώνας εν τέλει ξεκίνησε 30 λεπτά μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του, με τους παίκτες και τον προπονητή Τάκη Χριστοφορίδη να δείχνουν για άλλη μία φορά τον επαγγελματισμό τους, τιμώντας τον θεσμό του κυπέλλου και τον Κέρκη Σάμου.

Το πως θα επιστρέψουν είναι ακόμα ένα επεισόδιο του σήριαλ του Φίλιππου Βέροιας στη Volley League...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ