1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2024 21:25

Δήλωση Μαλακατέ για Καλμαζίδη, τι ισχύει για Γκρόθες και Στράντζαλη

Οι φήμες οργιάζουν για την αντικατάσταση του Γιάννη Καλμαζίδη πριν από το φάιναλ φορ του Λουτρακίου μετά τις αναπάντεχες ήττες από τους ουραγούς  Λαμία και Απολλώνιο.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες έκανε πρόταση στον Γιάννη Νικολάκη μετά τις δύο ήττες και τον αποκλεισμό από την Ναντ. Ο ομογενής προπονητής όμως δεν μπορούσε να φύγει από την Κύπρο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση.

Παναθηναϊκός: Με άλλο προπονητή στο Λουτράκι

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πάντως  είναι κατηγορηματικός και όπως δήλωσε στο volleynews.gr : "Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, θα πάμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου με τους Γιάννη Καλμαζιδη και Κυριάκο Καμπερίδη"

'Ετσι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει αλλαγή προπονητή τουλάχιστον πριν από το φάιναλ φορ του Λουτρακίου, θα παίξει όμως χωρίς την Γκρόθες  που υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Πρόβλημα έχει και η ΑΕΚ που έχασε με διάστρεμμα μέσα στην εβδομάδα την Στράντζαλη, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις θα είναι ετοιμοπόλεμη για τις μάχες του Λουτρακίου.

 

Σ. Λ. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ