1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2018 16:26

Διαμάχη του Ντάνιελ Γιάνσεν Βαν Ντορν με τον Παμβοχαϊκό για 6.500 Ευρώ

Ο Καναδός διεθνής Ντάνιελ Γιάνσεν Βαν Ντορν που αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Παμβοχαϊκό τη σεζόν 2015-16 δικαιώθηκε στη παγκόσμια ομοσπονδία για οικονομική διαφορά που είχε με τον Παμβοχαϊκό ωστόσο ο σύλλογος της Κορινθίας υποστηρίζει πως άσκησε έφεση στην FIVB και έχει κάνει και μήνυση και κατά του μάνατζερ του αθλητή υποστηρίζοντας πως του έχει καταβάλει χρήματα που δεν δόθηκαν στον αθλητή.

Πρόκειται για ποσό περίπου στα 6.600 Ευρώ που ο Παμβοχαϊκός σύμφωνα με την απόφαση της FIVB πρέπει να καταβάλει μέσα στο Νοέμβριο προκειμένου να αποφύγει πιθανές κυρώσεις όπως απαγόρευση μεταγραφών, αλλά ήδη κατατέθηκε έφεση.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί έφυγα με παράπονο από την Ελλάδα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι από τα πιο ανταγωνιστικά στην Ευρώπη» είπε στο volleynews.gr o 28χρονος Ντάνιελ Γιάνσεν Βαν Ντορν. Ο Καναδός ακραίος μετά τον Παμβοχαϊκό αγωνίζεται στην γαλλική Τουρ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ