1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 21:16

Τα εισιτήρια και η «υπερηφάνεια για τους Κορίνθιους»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
H Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου που είναι από τους βασικούς χορηγούς του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης ενόψη της συνέχειεας των τελικών, ενώ η διοίκηση του συλλόγου αναφέρθηκε στην προπώληση των εισιτηρίων για τον 3ο και 4ο τελικό:
Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός για τα εισιτήρια:
 
Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει τα εξής, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο αγώνες της σειράς του τελικού της Volleyleague με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (19/4, 19:00) και το Σάββατο (20/4, 19:00), στο κλειστό της Βόχας "Γεώργιος Τριαντάφυλλος":
 
«Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα γραφεία του συλλόγου την Πέμπτη (18/4) από τις 11:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 έως και τις 20:30 το απόγευμα. Την Παρασκευή (19:00) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις 11:00 έως τις 14:00. Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται και απ' το βιβλιοπωλείο «Μπιτσάκος». Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά παιχνίδι».
 
H ανακοίνωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου:
 
Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που γεμίζει με υπερηφάνεια όλους τους Κορίνθιους που στήριξαν την συγκλονιστική προσπάθεια των παραγόντων και των αθλητών της ομάδας του Βραχατίου, σε όλη την δύσκολη διαδρομή από τις μικρές κατηγορίες μέχρι την Volley League. Το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος ενώνει όλους εκείνους που αγαπούν την ομάδα και στάθηκαν στο πλευρό της, στις καλές και στις άσχημες στιγμές.
Διαβάστηκε 690 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ