1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2018 18:46

«Σκούπισε» τον Παμβοχαϊκό με Ανδρεάδη στο σερβίς

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον ημιτελική φάση της Volley League έκανε ο Ολυμπιακός νικώντας τον Παμβοχαϊκό με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη. 
Ο Παμβοχαϊκός ήταν ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο σετ, ωστόσο μετά από το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης έδωσε λύσεις από τη θέση του σερβίς και στεναχώρησε τον φίλο του Κώστα Δεληκώστα. Από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο Αλεξίεφ που τελείωσε το ματς σχεδόν αλάνθαστος. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Ζουπάνι.

Οι δύο ομάδες θα πάρουν τον δρόμο για τη Σύρο όπου την Πέμπτη θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Φοίνικα Σύρου και ο Παμβοχαϊκός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που από το Σάββατο βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο ξεκίνημα με τον Παμβοχαϊκό να πιέζει από το σερβίς. Με το χαμένο σερβίς του Μοράλες και την επίθεση του Ζουπάνη ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 9-7 αλλά ο Παμβοχαϊκός με δύο άσσους του Γκλανστόουν προσπέρασε 14-13 και με νέο άσσο του Μοράλες έφτασε πρώτος στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-15). Ο Ζουπάνης ισοφάρισε με επίθεση, ο Ανδρεάδης πήγε στο σερβίς και χάλασε την υποδοχή του Παμβοχαϊκού. Με συνολικό σερί 6-0 ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 21-16 και το σετ έκλεισε 25-19 με την επίθεση του Ζουπάνι.

Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τον Παμβοχαϊκό να πιέζει και πάλι στο ξεκίνημα. Το 3-2 για τον Ολυμπιακό έγινε 6-3 για τον Παμβοχαϊκό με σερί 4-0 από το σερβίς του Μουνίθ και δύο ωραίες κόντρα επιθέσεις του Γκλανστόουν. Κάπου έκει άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς ο Αλεξίεφ ο οποίος με προσωπικές του ενέργειες έβαλε πάλι τον Ολυμπιακό μπροστά 12-10 και 15-13. Ο Παμβοχαϊκός απάντησε με νέο σερί 3-0 από τους Ρόκα και Μουνίθ και έφτασε πάλι πρώτος στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Δαλακούρας με επίθεση έκανε το 17-15 και εκεί έγινε η τελική αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Πάλι με αιχμή το σερβίς του Ανδρεάδη ο Ολυμπιακός άνοιξε διαδρόμους, ο Οϊβάνεν και ο Ράουβερντινκ έκαναν κόντρα επιθέσεις και με σερί 5-0 πήρε προβάδισμα 20-17. Με την επίθεση των Ζουπάνη, Πετρέα τελείωσε το σετ 25-20 για το 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ ο Αλεξίεφ πήρε τον Ολυμπιακό πάνω του και με προσωπικές του ενέργειες έδωσε προβάδισμα 4-1, ενώ και πάλι με το σερβίς του Ανδρεάδη έγινε νέο σερί 3-0 για το 15-8. Εκεί κρίθηκε και ο αγώνας καθώς κανείς από τον Παμβοχαϊκό δεν είχε διάθεση και ενέργεια για θαύματα και το σετ τελείωσε 25-14 με επίθεση του νεαρού Τσέλιου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ