1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2015 23:32

Μένει στη Νάξο η Διώτη

Την ανανέωση της συνεργασία του με την Παναγιώτα Διώτη ανακοίνωσε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου αναγνώρισε την προσφορά της αθλήτριας που έσφιξε τα δόντια και βοήθησε τον σύλλογο παρά το γεγονός από τον αγώνα με την Λε Κανέ στο Τσάλεντζ Καπ ήταν τραυματισμένη.


Μάλιστα στις 6 Μαΐου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο για αυτό το λόγο. Φέτος αναμένεται να βοηθήει περισσότερο την ομάδα αποφεύγοντας τους τραυματισμούς που την ταλαιπώρησαν την περασμένη σεζόν 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω κ την φετινή σεζόν την συνεργασία μου με το σωματείο του Πανναξιακού. Η απόφασή μου στηρίχθηκε τόσο στην απόλυτα επιτυχημένη περσινή συνεργασία μας όσο και στην επιστροφή του προπονητή Ζόραν Κόβασιτς.Εύχομαι στις συμπαίκτριες μου μια σεζόν γεμάτη υγεία και διακρίσεις ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα του Πανναξιακού να χαρίσει ακομα περισσότερες όμορφες στιγμές στον κόσμο της», δήλωσε.


Η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την διεθνή ακραία, Παναγιώτα Διώτη. Η 23χρονη αθλήτρια, που αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας την επιτυχημένη σεζόν 2014-15, θα συνεχίσει να τιμάει με την παρουσία της, την ομάδα μας και το νησί μας και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ