1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-08-2015 15:00

Συνεδριάζει για Ηρακλή η ΕΣΑΠ

Πολύ κρίσιμη είναι η συνεδρίαση της Δευτέρας για την ΕΣΑΠ. Η διοργανώτρια θα ασχοληθεί με το ζήτημα της αδειοδότησης του Ηρακλή, με την προκύρηξη του νέου πρωταθλήματος, με την συμφωνία ΕΟΠΕ-ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ και άλλα σημαντικά.

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής έχει πάρει πό την ΕΕΑ το «ΟΚ» για την δημιουργία και τη λειτουργί του ΤΑΑ και ο δρόμος για τη Volleyleague έχει ανοίξει.


Η ανακοίνωση

Tην Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 13.00 προγραμματίστηκε η 117η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών στα γραφεία της Ένωσης (ΟΑΚΑ-Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, Μαρούσι).
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Προκήρυξη πρωταθλήματος 2015-16: Έναρξη και Σύστημα Πρωταθλήματος.
2.League Cup «Νίκος Σαμαράς»
3. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αδειοδότηση ΤΑΑ –ΓΣ Ηρακλής
4. Οικονομικά, χορηγίες.
5.ΠΑΣΑΠ –Tριμερής συμφωνία
6.Θέματα διαιτησίας
7. Κλήρωση του πρωταθλήματος 2015-16.
8. Παράβολα των Ελλήνων και αλλοδαπών αθλητών.

3 σχόλια

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 10:01 posted by volleyakias

    και που είστε ακόμα .Εχει να ασχοληθεί η ΕΣΑΠ με την Πετοσφαιριση 2015 από εδώ και πέρα....όρεξη να έχουν τα παιδιά. Πάντως ας ετοιμάζεται και η Ερυθραία καλού κακού.Καλά ρε παιδιά πώς έφτασε τόσο χαμηλά το πρώην ΤΑΑ Ηρακλής και νυν Πετοσφαίριση 2015;Πολύ θα ήθελα να μάθω -αν υπάρχουν-τους ανθρώπους που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις στον ιστορικο σύλλογο. Το κατά πόσο είναι νόμιμες ή νομότυπες ή νομιμοφανείς ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί και άλλοι έκαναν και δυστυχώς κάνουν τα ίδια. Ίδωμεν. Εύχομαι σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο να ξαναβρεί την αίγλη του όμως πολύ φοβάμαι πως αυτά που έζησαν οι φίλοι ηρακληδείς μόνο ως ωραίες αναμνήσεις θα τα διηγούνται στα παιδιά και τα εγγόνια τους. Φαίνεται το πράγμα. Διοικητική ανυπαρξία με άμεσο αντίκτυπο στο αγωνιστίκό. Μόνο ως φτωχός συγγενής θα επιστρέψει ,αν επιστρέψει, ο πτώην ΤΑΑ Γ.Σ. Ηρακλής και νυν Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015. Κρίμα.

  • Comment Link IRA FOR EVER Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 18:52 posted by IRA FOR EVER

    κάποιοι εντός και πέριξ του Κατσανείου τρέμουν. Αν την πατήσουν ζήτω που καήκανε. Αν παρθεί η άδεια δικαιώνεται ο Κολύμπατζης που τους τα έλεγε πριν 3 χρόνια καθαρά σε γενική συνέλευση κι αυτοί.....όπως και να είναι δικαιώνονται όλοι αυτοί που έλεγαν πως ο Ηρακλής πρέπει να αναγεννηθεί αλλά με σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους, όχι έτσι με ανύπαρκτους, ανεπίσημους και κρυμμένους γιατί πάλι την ίδια κατάληξη θα έχει. Στοίχημα; Κυριακή κοντή γιορτή.

  • Comment Link RΟΜΑ 2006 Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 17:57 posted by RΟΜΑ 2006

    τσακαλάκια της Αγ.Δημητρίου εάν πάρει αδειοδότηση η ομάδα οφείλετε ένα τεράστιο συγνώμη στον Κολύμπατζη και την διοίκησή του που σας πρότειναν τον ίδιο τρόπο πριν τρία χρόνια και το αρνηθήκατε βάζοντας την ομάδα στην αγωνιστική ανυποληψία της Α2. Εάν δεν πάρει θα οφείλεται αποκλειστικά στη δική σας ανικανότητα και ανυπαρξία. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να σηκωθείτε να φύγετε γιατί ούτως ή άλλως δεν έχετε ούτε τις δυνατότητες ούτε και τις ικανότητες να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Το μόνο που θα κάνετε ακόμα κι αν παίξει Α1 είναι να την ξαναρίξετε με άλλο ΑΦΜ αφού μόνο για υποβιβασμούς είστε ικανοί άντε και για κανένα καφέ. Το έχετε αποδείξει περίτρανα. Είτε θα φουντάρετε την ομάδα είτε θα την καταστήσετε σάκο του μποξ για κάθε πικραμένο και αυτό είναι σίγουρο. Τέλος, φωνάξτε όλους αυτούς που κατηγορούσατε και ζητήστε ταπεινά συγνώμη όπως κι από τον κόσμο της ομάδας που τον έχετε εξαφανίσει και θα το δείτε σύντομα. Τελικά αποδείξατε ότι δε σας ενδιαφέρει τόσο το καλό της ομάδας όσο η δική σας παρουσία στα διοικητικά ανέξοδα και χωρίς ευθύνες αφού ούτε καν διοίκηση πρωτοδικείου δεν είστε. Εάν έχετε έστω και κάποια επίσημη ιδιότητα βγείτε να μας το πείτε να μάθουν όλοι ποιοι είστε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ