1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-10-2014 13:51

Τερζής: «Να σηκώσουμε την ομάδα ψηλά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, Θάνος Τερζής μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό καθώς και για αυτό που ακολουθεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο.
Αναλύτικα:

Η πρεμιέρα δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα μας, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ή δεν έγινε και τίποτα; «Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα, σίγουρα η ομάδα δεν έδειξε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύουμε πάντως οτι ο στόχος της ομάδας είναι πάρα πολύ υψηλός που αυτόματα αυτό σημαίνει οτι πρέπει να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό όπως κάναμε και παλιότερα. Σίγουρα η πρεμιέρα είναι πάντα μια πρεμιέρα αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που γίνεται μέσα στην έδρα μας κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η ομάδα τώρα μοντάρεται, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα».

Θεωρείς οτι χρειάζεται λίγος χρόνοας ακόμα για να δέσει η ομάδα; «Σίγουρα όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο, έκαναν κάποιες αλλαγές. Έγιναν και αλλαγές στις ημερομηνίες των αγώνων και όλα αυτά συνθέτουν σε ένα αποτέλεσμα όχι το πιο επιθυμητό αυτή τη στιγμή αλλά πιστέυω οτι η ομάδα θα ανακάμψει και θα παίξει καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια».

Ένα κάλεσμα προς τον κόσμο: «Εγώ έχω ζήσει μεγάλες στιγμές εδώ στο παρελθόν όπως στους τελικούς που πανηγυρίζαμε λες και είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο όσο το δυνατόν πιο συχνά δίπλα μας. Άλλωστε στην ομάδα βρίσκονται παιδιά που έχουν ως στόχο να φέρουν θετικά αποτέλεσματα, να σηκώσουν την ομάδα ψηλά και να κάνουν τον κόσμο να ζήσει πάλι στιγμές δόξας»
Διαβάστηκε 343 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link pamvo fan Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 15:00 posted by pamvo fan

    αγαπητε τερζη ,για να δουμε !!!!!!

    εγω δεν στέκομαι ,στο αποτέλεσμα με τον ολυμπιακο(παρολο που και εκει θα μπορούσατε να εχετε παει και καλυτερα).
    αλλα στην εν γενει εμφανιση σας που δεν πειθει μεχρι στιγμης για τα ψηλα

    αφήστε τα λογια ,και παιξτε ωραια ομαδικα ,και εξυπνα αρχης γενομενης από την κυριακη με τον εθνικο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ