1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2014 18:34

Γιώργος Κλαρούδας: «Ψυχή και πάθος για τη νίκη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο Παμβοχαϊκός έχει μπροστά του ένα ντέρμπι επιβίωσης με τον Άρη και ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Κλαρούδας τόνισε ότι αυτά τα ματς κρίνονται στο πάθος για τη νίκη.


«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Σ' αυτά τα παιχνίδια, συνήθως η τακτική και η ποιότητα περνούν σε δεύτερη μοίρα και εκείνο που μετράει είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, όλα τα παιδιά έχουν διάθεση. Θα πρέπει να δώσουμε σημαντικό βάρος στο πως θα μπούμε στον αγώνα. Πρέπει να καταθέσουμε ψυχή και να υπάρξει από όλους πάθος για τη νίκη, που θα κάνει ευοίωνο το μέλλον μας. Κοιτάμε καθένα απ' τα τρία ματς ξεχωριστά και πάμε βήμα - βήμα, για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η 8αδα και η αποφυγή των πλέι άουτ. Αν δεν τα καταφέρουμε και μπούμε τελικά στα πλέι άουτ, στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Όλοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των αγώνων και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε ότι καλύτερο».
Διαβάστηκε 224 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ