1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2013 10:36

Ο Παμβοχαϊκός στα σχολεία

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στα πλαίσια του προγράμματος « Παίζω βόλει» της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας ,η ομάδα του Παμβοχαικού επισκέφθηκε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 τα δημοτικά σχολεία Ζευγολατιού και Βέλου.

Οι προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων κ.Γ.Μαλακού και Σ.Μπεκιάρης μαζί με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Α.Ασπιώτη,Γ.Δρογγάρη,Δ.Ζήση και Π.Παπαδόπουλο συνοδεύομενοι από την έφορο κ.Γ.Εικοσιδέκα ήταν το κλιμάκιο που επισκέφτηκε τα σχολεία.

Ο πρώτος σταθμός ήταν το Δημοτικό σχολείου Ζευγολατιού όπου ο Δ/ντής του σχολείου κ.Δημάκης με τους Γυμναστές του σχολείου υποδέχθηκαν το κλιμάκιο.Οι προπονητές του Παμβοχαικού μίλησαν στα παιδιά για το άθλημα του βόλει τα ενημέρωσαν για την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Παμβοχαικού και οι αθλητές στο τέλος έπαιξαν βόλει με τα παιδιά. Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών από την επίσκεψη αυτή αφήνουν μια παρακαταθήκη ότι στα παιδιά και αρέσει το άθλημα και ότι τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με το βόλει.

Ο επόμενος σταθμός ήταν το Δημοτικό σχολείου Βέλου,όπου και εδώ το κλιμάκιο έγινε δεκτό με ίδιαίτερο ενθουσιασμό.Ιδιαίτερη εντύπωση, στο σχολείο του Βέλου, έκανε η συμμετοχή των δασκάλων και η παροχή κάθε διευκόλυνσης για την ενημέρωση. Χαρακτηριστικό ήταν ότι τα παιδιά δεν άφηναν τους αθλητές να φύγουν επειδή ήθελαν να συνεχίσουν να παίζουν βόλει μαζί τους.

Η Διοίκηση του Παμβοχαικού νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των παιδιών των Δημοτικών σχολείων και θεωρεί ότι η ύπαρξη της ομάδας των ανδρών και των οργανωμένων Ακαδημιών στην περιοχή δίνει πολύ μεγάλο ερέθισμα στα νέα παιδιά για να ασχοληθούν με το βόλει.

Επίσης η διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κ.Α.Δημάκη (Δ/ντή Ζευγολατιού) και κ.Α.Γιάνναρο (Δ/ντή Βέλου) καθώς και τους Γυμναστές και δασκάλους για την ζεστή φιλοξενία που παρείχαν κατά την επίσκεψη της ομάδας.
Διαβάστηκε 577 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ