1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2013 19:03

Ζαλμάς: «Μας λείπει η αποφασιστικότητα, δεν χαλάσαμε το... γούρι»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Κάτι λείπει από το Παμβοχαϊκό στην αρχή της σεζόν και αυτό είναι η αποφασιστικότητα στην επίθεση, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ζαλμάς, μετά την εντός έδρας ήττα απο την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού δήλωσε στην κάμερα της
NOVA: «Τα πρώτα 100 μέτρα του μαραθωνίου του πρωταθλήματος δεν πήγαν καλά... Είναι θέμα χημείας και εμπειρίας της ομάδας. Δε μας λείπουν πολλά, αλλά η αποφασιστικότητα στα τελειώματα. Σήμερα είχαμε καλύτερο σερβίς αλλά μέτριοι στην αντεπίθεση. Ο Ντουσάρμ άργησε να βρει το ρυθμό του γιατί πάλι έμεινε χωρίς προπονήσεις δύο ημέρες λόγω της μέσης του. Ακόμα πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας και με το νέο πασαδόρο».

Στην ιστοσελίδα της Λιγκας δήλωσε: «Το σίγουρο είναι ότι δεν χάσαμε για γούρι, όπως συνέβη και στην περσινή πρεμιέρα. Δυστυχώς εξακολουθούμε να πετάμε στα σκουπίδια την προσπάθεια που κάνουμε σε όλη τη διάρκεια του σετ, στις 2-3 τελευταίες φάσεις. Ήμασταν καλοί στο σερβίς, αλλά είχαμε μέτρια ποσοστά σε επίθεση και αντεπίθεση και αυτό στοιχείο, μαζί με τα πολλά λάθη, έκαναν τη διαφορά υπέρ της ΑΕΚ. Η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει τη χημεία της. Αυτό που μας λείπει είναι η ψυχραιμία, που πρέπει να έχουμε στα τελειώματα των σετ, όταν η μπάλα καίει»,

Ο Καναδός πασαδόρος του Παμβοχαϊκού  Τζάρεντ Κράουσε είπε: «Δεν κερδίσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε μέσα στα σετ και κυνηγούσαμε την ΑΕΚ στο σκορ. Το πρόβλημα μας είναι ότι φτάνουμε κοντά σε όλα τα σετ αλλά μας λείπει αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».
Διαβάστηκε 917 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link VOLLEY1993 Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 08:30 posted by VOLLEY1993

    .......λείπει και κάποιος που να βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι......
    ολα τα άλλα για φυσικές και χημείες είναι για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ