1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 21:45

Βαζάκας στο volleynews.gr: «Θα συνεχίσουμε κανονικά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η απόφαση της ΕΕΑ για την αδειοδότηση του Ηρακλή έγινε δεκτή με προβληματισμό στη διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλήσ αλλά δεν προκάλεσε πανικό διότι όπως είπε στο volleynews.gr ο Θεόδωρος Βαζάκας (εκπρόσωπος του ΤΑΑ στην ΕΣΑΠ) έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και πως ο Ηρακλής θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του στο πρωτάθλημα. Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Βαζάκα:

«Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Ε.Ε.Α. από τον Τύπο. Δε μας έχει κοινοποιηθεί κάποια απόφαση. Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής εδώ και καιρό κάνει τεράστιες προσπάθειες για να βρεθεί λύση με την εκκρεμότητα του ΑΦΜ. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα το θέμα θα έχει αίσια κατάληξη για τον σύλλογο και το ΤΑΑ. Κάνουμε ενέργειες που όμως δε θέλω να δημοσιοποιήσω. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες της, την προετοιμασία της και τους αγώνες της κανονικά. Αν θέλαμε να διαλύσουμε την ομάδα θα το είχαμε κάνει. Δεν θα καταθέταμε καν φάκελο στην ΕΕΑ αν δεν είχαμε στόχο να αρχίσουμε και να τελειώσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η απόφαση της ΕΕΑ έχει εισηγητικό χαρακτήρα. Όταν κι επίσημα κοινοποιηθεί η απόφαση της ΕΕΑ στον σύλλογο μας θα πράξουμε τα δέοντα».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο η ΕΕΑ εισηγείται στην υπερκείμενη αρχή του αθλήματος (την ΕΟΠΕ και όχι την ΕΣΑΠ) για τις ποινές οι οποίες προβλέπονται από το νέο πειθαρχικό δίκαιο που εγκρίθηκε στην Γ.Σ. της 8ης Αυγούστου. Με βάση αυτό το δίκαιο θα δικάσει ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΠΕ. Ο Ηρακλής αναμένεται να κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και δεν αποκλείεται να έχουμε και διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να βρει απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

 

Διαβάστηκε 1169 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: Χάνει Μίλωνα ο Τζιουμάκας »

7 σχόλια

  • Comment Link zamboni Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 14:15 posted by zamboni

    Πειρατή, το ποιος ξέρει τα βασικά ή όχι, φαίνεται από το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα. Αν εσύ διάβασες δηλώσεις από την πλευρά της διοίκησης του Ηρακλή, όπου γίνεται αναφορά σε ενδεχόμενη προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, παρέθεσέ τις ώστε να τους κράξουμε μαζί.

    Μέχρι τότε φάε το σανό από τη δική σου διοίκηση για τους Γερμανούς που θα σου φέρουν το πρωτάθλημα και να παρακαλάς να κόβονται τα σχόλιά σου για να μην εκτίθεσαι.

  • Comment Link πειρατής Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 10:42 posted by πειρατής

    zamboni που θέλεις να το διαβάσεις για τη διακοπή του πρωταθλήματος; Στο blunews που διαβάζετε όλη μέρα και χαλαρώνετε; Αμα κάνεις προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ βάση νόμου το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί. Το volleynews σας φταίει πάλι; Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις και κάθεσαι και κάνεις και αναλύσεις. Δεν φταίει κανείς αυτοί που σου εγκρίνουν τα σχόλια φταίνε (να περάσει παρακαλώ δεν βρίζω)

  • Comment Link zamboni Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 08:46 posted by zamboni

    Ποιος μίλησε ρε παιδιά για διακοπή πρωταθλήματος; Μόνο εδώ στο volleynews το έχω διαβάσει..

  • Comment Link ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 20:47 posted by ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗΣ

    Μιλάμε για τεράστιο θράσος.
    Τολμούν και απειλούν με διακοπή του πρωταθλήματος.
    Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε εμείς οι υγιείς σύλλογοι που πληρώνουμε κανονικά σαν ηλίθιοι τις υποχρεώσεις μας θα πρέπει να σταματήσουμε να το πράττουμε.
    Και γαία πυρή μιχθείτε...

  • Comment Link ARIS Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 13:27 posted by ARIS

    Καλά είστε απίστευτοι .... Η ατάκα περί διακοπής του Πρωταθλήματος δείχνει με πόση σοβαρότητα αντιμετωπίζετε την ήδη υποβαθμισμένη διοργάνωση. Προφανώς με την ίδια που αντιμετωπίζετε τα του οίκου σας. Στην τελική εάν ο Ηρακλής όσο μεγάλη ομάδα και αν υπήρξε (και το πιθανότερο θα ξαναυπάρξει) δεν είναι έτοιμος ας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Δεν είναι ντροπή .... ντροπή είναι ο τρόπος που χειρίζεστε το θέμα. Κανένας παίχτης δεν είναι πάνω από την ομάδα του και καμμία ομάδα δεν είναι πάνω από το πρωτάθλημα. Σταματήστε να ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση. Ανασυνταχτείτε και ελάτε όπως πρέπει και αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα.
    Υποδομές ακαδημίες και παράδοση έχετε ... ασχοληθείτε και λιγάκι με το ρημάδι το άθλημα !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ